Neden kendimizi bu kadar kasıyoruz? - Tolgahan Soylu
Son Paylaşımlar
recent

Neden kendimizi bu kadar kasıyoruz?

Görüntüleme


Aynaya baktığımız zaman gördüğümüz bütün o kusurları önemsiyor muyuz? Onlar sadece insan vücudunun doğal parçaları. 

Günümüzde internet sitelerin de gezerken zayıflamakla ilgili bir hayli reklam görürüz ve vücudumuzun görünümünü değiştiren kilolarımızdan kurtulmak için denenmemiş şeyler yoktur. Diyet yapmak, spor yapmak ve illegal sitelerden zayıflama ilaçları almak gibi. 

Bunların tıbbi yolu da var tabi ki. Bir diyetisyene gidip yaşantımıza göre diyet programı hazırlatıp kararlı ve azimli bir şekilde bu programa uyarak, boğazımızdan keserek ve sağlıklı besinler ile beslenerek çözüme gitmekte mümkün. 

Pek çok kadın bir erkek için ne kadar önemli olduğunu unutur. Çünkü önemli olan gülümseme ve neşedir. Sevdiğinizin yanında olduğunuz sürece gülümsemeleriniz daha çok neşter gibi olur. 

Hayatlarımız da pek çok sorunla karşılaşıyoruz kendimize fazladan bir dert çıkarmak yerine vücüdumuzun doğal parçaları ile barışık olmak en önemli etken. İnsanların kendi doğal güzelliği her daim daha iyidir. Resimde ki kadında buna bir örnek. 

Hayatlarımız da bir hayli dert var iken kendimizi kasmamamız ve kilolarımızı içten içe sorun etmememiz daha iyi olur. Her şeyi akışına bırakmak lazım. ☺️ 




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.